Hinnasto

Täysjäsenyys

Liiterin täysjäsenyys sisältää kaikki Liiterin palvelut

1 Kuukausi

85€
Opiskelijat, poliisit, palomiehet sekä ammattisotilaat 80€

3 Kuukautta

240€
Opiskelijat, poliisit, palomiehet sekä ammattisotilaat 234€

6 Kuukautta

480€
Opiskelijat, poliisit, palomiehet sekä ammattisotilaat 468€

Drop-in kertamaksu

10€
Yksittäinen harjoituskerta CrossFit Liiterissä ilman voimassa olevaa jäsenyyttä. Sovithan vierailustasi etukäteen sähköpostitse asiakaspalvelu@crossfitliiteri.fi.

Yleistä laskutuksesta

Meillä ei ole aloitusmaksua eikä piilokuluja.

Mikäli haluat harjoitella sitoumuksetta, valitse kuukausijäsenyys (1kk). Kuukausijäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.

Määräaikaisten jäsenyyksien osalta jäsenyysehtoihin sekä salin sääntöihin sitoudutaan sovituksi jaksoksi (3kk tai 6kk). Pidemmät salikortit oikeuttavat jäsenalennuksiin kuukausihintaan nähden. Sopimukset uusiutuvat automaattisesti määräaikaisena.

Jäsenyys astuu voimaan ostohetkellä. Laskutuskausi on täysi kalenterikuukausi. Eli jos liityt Jäseneksi kesken kuukauden, ensimmäinen lasku on kuluvan kuukauden jäljellä olevat päivät + seuraava täysi kuukausi.

Jos jäät tauolle tai lopetat, ilmoita tauolle jäämisestä tai harjoittelun lopettamisesta ennen seuraavan laskun lähtemistä eli viimeistään 15 vuorokautta ennen voimassaolevan kauden loppua asiakaspalvelu@crossfitliiteri.fi. Muutoin asiakas on velvollinen suorittamaan laskun. Sopimuksen irtisanominen ja sopimusta koskevat muutokset tulee tehdä kirjallisena.

Kesken kauden tapahtuva irtisanominen tai jäsenyyden keskeytys voi tapahtua vain painavasta syystä (terveyssyyt/lääkärintodistus, muutto paikkakunnalta tai näihin rinnastettava syy).

Lähetettyjä laskuja ei peruuteta ilman pätevää syytä. Näet laskutuskautesi voimassaoloajan laskultasi.

Liikuntasetelit

Verkkokaupassa käy maksuvälineenä Smartum sekä ePassi.