CrossFit

Tarjoamme CrossFittiä. Liiterin ohjelmointi on ammattitaitoista ja monipuolista, laadukasta ja tehokasta, sisältäen painonnostoa, voimaharjoittelua, peruskuntoharjoittelua, voimistelua, taitoharjoittelua sekä korkean intensiteetin harjoituksia. Filosofiamme on tehdä asioita yhdessä ja ilolla, oppien uutta ja riemuiten kaikkien onnistumisista riippumatta taustoista tai tavoitteista. Liiterissä me ollaan kaikki samalla puolella.

CrossFitissä tavoitteena on kehittyä kaikissa seuraavista osa-alueista: 1) hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyys, 2) kestovoima, 3) maksimivoima, 4) nopeusvoima, 5) nopeus, 6) liikkuvuus, 7) koordinaatio, 8) ketteryys, 9) tasapaino ja 10) tarkkuus. Liiterissä lajia voi harrastaa monella eri tasolla; se voi olla päivittäinen, valmennettu kuntoiluhetki, jonka vuoksi jaksat nousta sohvalta, se voi olla etätyöpäivän katkaiseva sosiaalisten kontaktien riemujuhla, itsensä haastamista äärirajoille tai kilpailuun tähtäävää tavoitteellista valmentautumista. Millaista tahansa liikuntaa kaipaat, Liiteristä sen löydät!

Liikkumisessa on taikaa. CrossFitissä harjoitteet ovat joka päivä erilaisia, ja ne muokataan jokaiselle jäsenelle ikään, tasoon ja kykyihin sopiviksi. CrossFit-tunnilla, eli WODilla (Workout Of the Day) liikut ystäviesi kanssa valmennetusti kannustushuutojen säestyksessä.

Liiterin ammattitaitoinen ohjelmointi nojaa kolmen viikon harjoitussykliin, jossa viikon aikana on kaksi palauttavaa päivää. Neljäs viikko on deload-, eli kevyempi viikko, jolloin palaudutaan ja hengitellään. Liiterin valmentajat ovat koulutettuja painonnosto- ja CrossFit-valmentajia, joten ohjatuilla wodeilla olet hyvissä käsissä. Liiterissä tavoitteita saavutetaan järkevällä ja suunnitelmallisella ohjelmoinnilla, joka haastaa sopivasti, mutta ei ole pelkkää kovaa tykitystä.